Джевдет Азис е избран за председател на Общинския съвет в община Самуил

15:37, 04 ное 15 / Политика 25 418 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Джевдет Азис е избран за председател на новосформирания Общински съвет в Самуил, съобщи кметът на общината д-р Бейтула Сали. Той посочи, че Азис е трети мандат в органа на местната власт. За него са гласували 12 общински съветници от ДПС, четирима от ГЕРБ се въздържали, а един от ГЕРБ е бил против.

На първото си заседание днес кметът на общината, новоизбраните общински съветници и кметове на населени места в общината положиха клетва, информират от областната администрация.

Гост на заседанието бе заместник-областният управител Виолета Тодорова. Тя призова новоизбраните кметове и съветници да  бъдат целенасочени в делата си, да работят като един екип и да докажат, че хората са направили правилния избор като са им гласували доверие.

Кметът на общината д-р Бейтула Сали ще управлява трети мандат. Той заяви, че най-вероятно ще има промени в екипа му, но това тепърва ще се уточнява. Приоритетите му през новия мандат ще бъдат същите като предишния – подобряване на инфраструктурата, образованието, безработицата и социалната сфера.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама