Спират водата в „Хаджи Димитър“, „Бенковски“ и центъра

07:30, 05 ное 15 25 430 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 5 ноември, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод в кв. „Хаджи Димитър“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бл. 12, бл. 140А, бл. 141, бл. 142

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Спас Гинев“ ъгъла с ул. „Георги Гачев“.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод по ул. „Ген. Суворов“ район „Красно село“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Ген. Александър Суворов“ от бул. „Тодор Каблешков“ до ул. „Чучулига“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ген. Александър Суворов“ ъгъла с ул. „Чучулига“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

След реализацията на тези инвестиционни проекти клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение в района на ул.“Екзарх Йосиф“ Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода” живеещи в района на:

по ул. „Екзарх Йосиф“ от ул. „Бачо Киро“ до ул. „Сердика“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Екзарх Йосиф“№57.

Във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул.“Единство“ кв. „Бенковски“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода” живеещи в района на:

по ул. „Знание“ от ул. „Лазар Михайлов“ до ул. „Единство“

по ул. „Единство“ от ул. „Руски войн“ до ул. „Геле Китов“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Знание“ ъгъла ул. „Единство“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул.“Ген. Инзов“ кв. „Васил Левски“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода” живеещи в района на:

ул. „Ген. Инзов“ от №1 до №8

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Ген. Инзов“ №5.

Във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул.“Кладенчето“ с. Мрамор, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода” живеещи в района на:

по ул. „Мичур“ от ул. „Папрат“ до ул. „Явор“, ул. „Кладенчето“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Мичур“ ъгъла с ул.“Върба“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама