Областният управител на Плевен проведе среща с клубовете по лека атлетика

07:40, 05 ное 15 / Спорт 25 365 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Областният управител на Плевен Ралица Добрева проведе среща с представители на клубовете по лека атлетика в града. Присъстваха още президентът на Българската федерация по лека атлетика Добромир Карамаринов, директорът на спортно училище „Георги Бенковски“, заслужили треньори.

„Винаги с отворено сърце съм подхождала към темите, касаещи спорта и в частност плевенския спорт. Хората, които като мен и моето семейство, са отдали години от живота си на тренировки и състезания, винаги са срещали в мое лице открит партньор при обсъждане на проблемите в сферата на спорта. Работата за хората и близо до тях е основа на мандата ми като областен управител, година от който вече неусетно отмина”, каза Ралица Добрева.

На срещата бяха обсъдени ежедневните проблеми, които съпътстват спортно-състезателната дейност, а фокусът на разговорите касаеше конкретните мерки за тяхното разрешаване. Акцент на дискусията бяха възможностите за подобряване състоянието на материалната лекоатлетическа база.

Ралица Добрева заяви, че е добре запозната с нуждите на спорта в Плевен. Според нея ентусиазмът на ангажираните в сферата на спорта и постигнатите резултати заслужават уважение и подкрепа. Накрая тя изказа увереност, че държавата и общината ще помогнат за увеличаване възможностите на плевенския спорт.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама