Пловдивски малчугани творят с богатствата на есента в ОУ "Елин Пелин"

09:04, 05 ное 15 / Любопитно 25 326 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Малчуганите от детските градини в пловдивския район "Западен" ще гостуват на ОУ "Елин Пелин" за станалата вече традиционна "Творилница", посветена на есента и нейното богатство.

Чисти, екологични и природни материали са подготвили организаторите за малките творци. На първия етаж на училището са обособени специални кътчета за изработване на забавни животни, сувенири от листа, кестени и орехи.

Подготвени са и много игри като рисуване на сляпо и търкаляне на орехи към цел, почитателите на музиката ще имат възможността да попеят и потанцуват с музикален педагог, художниците ще фантазират по символите на сезона с най-много багри, спортистите пък ще премерят сили с по-големите ученици във физкултурния салон, разказаха организаторите.

ОУ "Елин Пелин" е едно от първите училища, стартирало по програмата за иновативни проекти. То е и носител и на престижното отличие Зелен флаг, авторитетна международна награда, присъдена от Фондацията за екологично образование в Европа за реализиране на програмата Екоучилище.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама