Временна организация на движението се въвежда от 6-ти до 8-ми ноември във В. Търново

11:52, 05 ное 15 25 281 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Във връзка с отбелязване на 830 години от въстанието на Петър и Асен и възобновяването на българската държава ще бъде въведена временна организация на движение във Велико Търново, съобщиха от кметската администрация.

Спирането на движението за МПС и освобождаването от спрени и паркирани автомобили ще бъде, както следва: на 6-ти ноември /петък/ за времето от 11:00 ч. до 12:00 ч. /за провеждане на репетиция за 8-ми ноември/, от пл. „Цар Асен I“ до Владишкия мост или до приключване на събитието, на 7-ми ноември 2015 /събота/ за времето от 19,45 до 20,30 ч. площад „Цар Асен I“, на 8-ми ноември 2015 г. /неделя/ за времето от 08:30 ч.

До 13:00 ч., пл. „Цар Асен I“ или до приключване на събитието и на 8-ми ноември 2015 г. /неделя/, ул. „Климент Охридски“, ул. „Иван Асен II“, ул. „Патриарх Евтимий“ до църквата „Св.Димитър“ за преминаване на шествието.

Във връзка с предстоящо извършване на напречни прокопавания на пътното платно на ул. „Васил Левски“ за изграждане неа тръбна съобщителна мрежа на кабелни и електро оператори ще бъде въведена временна организация на движението на МПС, както следва: на 7-ми ноември /събота/ за времето от 08,00 до 18,00 ч. и на 8-ми ноември /неделя за времето от 08,00 до 18,00 ч.

Ще бъде затворена за движение улица „Васил Левски“ от кръстовището с улица „Бачо Киро“ до кръстовището с ул. „Христо Ботев“. Забраната не важи за автобусите на градският транспорт, които ще бъдат пропускани от рлегулировчици на фирмите - изпълнители на ремонтните дейности.

При евентуално приключване на строителните работи на 8-ми ноември /неделя/ преди посочения срок движението ще бъде възстановено незабавно.

Община Велико Търново се обръща към всички водачи на МПС за разбиране и търпимост за временно причинените неудобства, както и за спазване на въведената организация на движение и временната сигнализация.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама