Протестите на полицаите продължават въпреки оказания им натиск

14:01, 05 ное 15 25 313 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Протестите на полицаите в Пловдив ще продължат, въпреки че им е оказан натиск след шествието снощи. Това заяви член на Синдикат на служителите в МВР на протеста днес.

Около 100 служители на реда за пореден път се събраха в обедната си почивка пред Областната дирекция на МВР.

"Категорично няма да отстъпим от нашите искания", допълни още полицаят. Според него има вече санкции срещу колегите му, заплашвани са с уволнение, но това няма да ги спре.

Нямат данни за оказан натиск върху техни синдикални членове, каза пък Васил Димитров, председател на Синдикално дружество 64 към СФС на МВР. "Но ако има такъв, бихме реагирали. Не можахме снощи да удържим реда", сподели още той по повод спонтанно създалата се блокада на възлови кръстовища снощи до Водната палата и Чифте баня.

Започнала е организация на хората от структурите за участието им на националния протест, който ще се проведе на 8 ноември от 13 ч. в София.

Тази вечер протестът продължава пред Областната Дирекция на МВР от 17,30 ч. Според синдикалисти най-вероятно с шествие по централните улици те ще се присъединят към военнослужещите, които ще се съберат пред Военния клуб.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама