Варненски бизнесмен подарява минижуп на неуспял кандидат-кмет

14:41, 05 ное 15 / Политика 25 322 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Варненският бизнесмен Веселин Данов възнамерява да подари минижуп (къса поличка) на неуспелия кандидат-кмет Чавдар Трифонов. Причината е, че в последния момент политикът се отметна от заявеното от него намерение да подкрепи жалбата за касиране на местния вот във Варна, която в крайна сметка бе парафирана от Данаил Папазов и Анелия Клисарова. 

"За да бъде един мъж признат за такъв, се съди по постъпките му! Щом си с панталони, то в тях трябва да имаш големи топки, а иначе трябва да си сложиш пола!

Днес посетих няколко мола да търся минижуп, който да подаря на Чавдар Трифонов по повод това, че заедно с кандидат-кмета на АБВ Миглена Темелкова декларираха, че ще искат касиране на изборите!

Явно обаче, понеже и двамата не са се допитали до господарите си преди това свое изявление, им бяха набити канчетата. Същите получиха амнезия и забравиха, че бяха борци за справедливост. Прецениха, че е по добре да получават жалки подхвърлени кокали от трапезата на господарите си, вместо да отстояват своите права и да защитят на само политическата си, но и своята човешка чест!

Понеже съм джентълмен, ще се абстрахирам от постъпката на Темелкова, но на Чавадар Трифонов ще поднеса минижупа  – да си го носи със здраве! Ще попитате защо минижуп - ами за да се вижда ясно,че там, където мъжете имат топки, при него няма нищо!", заявява Веселин Данов в собствения си сайт.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама