"Синята зона" ще е само с талон за няколко часа утре

14:55, 05 ное 15 25 252 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Синята зона" в Бургас и системата за велосипеди под наем вече ще се управляват от новия трафик център, съобщиха от Общината. Заради преместването на техническото оборудване, системата за SМS таксуването за паркиране в "синята зона" и услугата за наем на велосипеди ще бъдат временно преустановени на 06 ноември (петък) от 16:00 до 19:00 часа. През това време паркирането в "синята зона" ще става чрез талон или билет от специализираните автомати. Системата за велосипеди под наем няма да работи, докато трае профилактиката, тъй като се управлява електронно. За справки и допълнителна информация гражданите могат да използват телефон:  056 88 61 61.

Преместването на оборудването и операторите в новия трафик център е част от проекта за централно управление на градския транспорт и автомобилното движение в Бургас. Освен управлението на "синята зона" и системата за велосипеди под наем, трафик центърът ще извършва видеонаблюдение на ключовите места в града. Операторите ще имат бърза връзка с отговорните институции, което ще позволи вземането на точни решения при възникване на критични ситуации и инциденти.

В центъра ще има служител на спешния номер 112 и пътна полиция, както и високотехнологична комуникационна зала за реакции при извънредни обстоятелства на територията на общината.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама