Зам. кметът Карабаджаков поздрави дипломантите от Висшето училище по агробизнес във В. Търново

15:00, 05 ное 15 25 268 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Заместник-кметът на община Велико Търново Ганчо Карабаджаков уважи церемонията по връчване на дипломи на студентите от Випуск ‘2015, които успешно завършиха своето образование във филиала на Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите. Официалното мероприятие се проведе в Двореца на културата и спорта „Васил Левски”.

Ганчо Карабаджаков поздрави ректора на университета, базиран в Пловдив проф. Димитър Димитров, директора на Великотърновския филиал и заместник-ректор доц. Петър Петров, преподавателите и академичното ръководство за всеотдайната им будителска дейност и посвещаването на науката.

„Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите доказа, че вече повече от десетилетие има своето заслужено и достойно място в духовния и научен живот на старата столица”, подчерта Карабаджаков.

Заместник-кметът на Велико Търново се обърна към студентите с призив да продължават да се образоват. Той ги поздрави за успешното дипломиране и им припомни, че човек се учи цял живот и това е пътят към прогреса и личностното израстване.

„Носете винаги в себе си спомена и любовта към старата българска столица Велико Търново. Пожелавам дълга и успешна кариера в избраната професионална област на всеки от вас”, завърши Ганчо Карабаджаков.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама