Клетва положиха новоизбраните кметове и общински съветници в община Бяла

16:31, 05 ное 15 / Политика 25 390 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Днес, 05.11.2015 г., от 11:00 ч. в НЧ „Трудолюбие 1884“ в гр. Бяла клетви положиха новоизбраните общински съветници, кметът на Община Бяла и кметовете на кметства. Информацията съобщава прес центърът на Областна администрация - Русе.

В приветственото си слово заместник областният управител на Област Русе – Станимир Станчев, призова при вземането на множеството важни решения, които предстоят, да се възползват в пълна степен от сътрудничеството с гражданските организации. Станчев информира общинските съветници за необходимостта в срок не по-късно от 20-25 ноември 2015 г. да включат в дневния ред на свое заседание разглеждането на разпределителните протоколи на активите на ВиК дружествата, както и проект на договор за прехвърляне на активите на оператора на ВиК услугите на ВиК ООД Русе. Те трябва да вземат решение за тяхното одобрение, както и на решение за упълномощаване на кмета на съответната общината или негов представител за участие в Общото събрание на ВиК асоциацията с мандат да гласува за подписването на този договор от Областен управител на Област Русе и управителя на ВиК ООД Русе.

С пожелание за ползотворна работа през следващите 4 години с цел постигане на удовлетвореност сред жителите на Община Бяла, той даде думата на зам.-председателя на Общинска избирателна комисия – Бяла – Пенка Христова.

От името на председателя на ОИК Бяла тя обяви резултати от проведените избори за общински съветници, кмет на община и кметове на кметства на 25.10. и на 01.11.

За председател на Общински съвет Бяла бе избран Мариан Антонов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама