Кмет и съветници положиха клетва в Средец, Цъцаров оглави местните парламентаристи

17:17, 05 ное 15 25 329 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
На тържествена церемония новоизбраният кмет на община Средец Иван Жабов и новите общински съветници положиха клетва в името на интересите на гражданите от общината. Церемонията по откриване на първото заседание на новия Общински съвет бе ръководена от областния управител Вълчо Чолаков.

„Предстои ни тук, в този Общински съвет, да взимаме важни решения за нашия град. Затова трябва да бъдем конструктивни и честни, надскочили дребните политически пристрастия, с ясна мисъл, че работим за благото на Средец”, каза в приветствието си към общинските съветници кметът Иван Жабов.

Той призова гражданите на Средец да продължават да подкрепя политиката им, за да могат видимите резултати и добрите неща в града да продължат да се случват. „Ще дам всичко от себе си, за да постигнем заедно просперитета и добруването на Средец”, допълни още кметът. 

Клетва положиха и новоизбраните  кметовете на кметства. Под ръководството на най-възрастния общински съветник – Тодорка Георгиева, общинските съветници продължиха своята работа с избора на председател на ОбС. С 11 гласа „за” и 5 „въздържал се” бе избран Динко Цъцаров от ГЕРБ.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама