Станка Златева е лице на благотворителната кампания "Подай ръка, усмихни се"

18:13, 05 ное 15 25 284 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Сребърната олимпийска медалистка и многократна световна и европейска шампионка Станка Златева е лице на благотворителната кампания "Подай ръка, усмихни се", която организира ГС „Свети Георги Победоносец“-Сливен.

Целта на кампанията е набиране на средства за апаратура за Дневен център за деца и възрастни с увреждания "Св. Стилиян Детепазител"в Сливен, обяви председателят на сдружението Момчил Пантелеев.

Апаратурата е за биофийдбек, което е  нов метод за лечение без медикаменти. Специалното техническо оборудване помага да се контролират физиологичните процеси в човешкото тяло.

Дарителската кампания се осъществява чрез DMS на номер 17 777 и текст на латиница  PAZITEL и чрез продажба на картички и календарчета.

Кампанията стартира на 25 септември е за срок от три месеца. Организаторите се надяват до Коледа да съберат необходимите средства и на Коледно тържество да зарадват потребителите на услугата в Дома, които са 30 деца и 30 възрастни.

Новият уред  струва 11 хил. лева, а досега чрез продажба на вещи на популярни лица у нас чрез телевизионен формат, са събрани близо 8 301 лева.

Ако средствата бъдат повече от необходимите за уреда, то те ще се използват за нуждите на Дома, увериха от Сдружението и от Център "Св. Стилиян Детепазител". 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама