Най-новите метростанции ще се борят в конкурс за луксозни изпълнения

22:27, 05 ное 15 25 274 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Мащабните строителни дейности в София, в които са привлечени 35 строителни компании донесоха номинация на Столична община за предстоящите годишни награди за луксозни изпълнения в градската среда. Луксозните новооткрити метростанции, също имат голям принос за номинацията. София влезе и в Топ 30 на най-бързо развиващите се градове в света.Петата годишна церемония "LUXURY Property AWARDS 2015" е на 19 ноември в столичен хотел.

Община Мирково, която е в Топ 6 по усвояване на средства по програма за развитие на селските райони, е сред номинираните общини от годишната церемония за успешно развитие на строителството у нас. За период 2007 – 2013 г. са усвоени 27 милиона лв., като по мярка 321 са усвоени 100% от средствата, които й се полагат.

Балканските страни Македония, Сърбия, Гърция, Турция и други за втори път ще бъдат включени в номинациите за годишните награди. Специалисти и журналисти започнаха да номинират най-добрите фирми в луксозното строителство, архитектурата и дизайна.

Над 30 печатни и електронни медии отразяват събитието, което журналистите определиха като българските строителни Оскари. Ще бъдат връчени призове в следните категории: Цялостен принос в луксозното строителство и архитектура, Луксозно жилищно строителство, Луксозно обществено строителство, Луксозен морски, планински и градски комплекс, Луксозен СПА Комплекс, Идеен проект, Пространствен дизайн за интериор и екстериор, Мебелен дизайн, Реновирано Строителство, Локация на годината и други. Две нови категории са включени в номинациите – награди за брокери и агенции на недвижими имоти, както персонални призове за архитекти, строители и инвеститори.

Годишните награди "LUXURY Property Awards 2015" са организирани и продуцирани от "VIP Communication PR". Агенцията има зад гърба си десетки събития, свързани с луксозния бранд, включително най-големите луксозни изложения за яхти, автомобили и имоти у нас.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама