Георг Спартански: Възможно е да намалим наемите на спортните имоти

12:02, 07 ное 15 / Политика 25 769 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Ще направя всичко възможно за подобряване състоянието на спортните имоти и по-доброто финансиране на спортните клубове в община Плевен. Обмисляме и евентуално преразглеждане наемните цени на залите и тяхното намаляване, както и осигуряване на средства за най-спешните ремонти преди началото на зимния период“. Това заяви кметът на Плевен Георг Спартански по време на лекоатлетическия турнир „Децата на Плевен“, пред репортер на Топновини.

„Спортът е здраве и възпитание. Със съвместни усилия трябва да осигурим възможност за децата ни да спортуват и да са здрави, а не да се занимават с други неща. Това е смисълът на спорта“, коментира още градоначалникът. Той допълни, че лично се е занимавал с много видове спорт: лека атлетика, футбол, хандбал, баскетбол, волейбол и дори има златен медал по стрелба от окръжно първенство.

Георг Спартански подчерта, че преди да предприеме каквото и да било, първо трябва да се запознае с текущото състояние на Община Плевен: „Първо трябва да погледна какво е състоянието на общината и какво заварвам. Предстоят ни много задачи: общински бюджет, подготовка за зимата и осигуряване на зимно почистване, изграждане работеща структура на местната администрация“, каза още той.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама