Пловдив приема новия интерактивен музикален фестивал "Тримонтиада"

15:36, 07 ное 15 / Култура 25 343 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Нов по съдържание и насоченост фестивал с мотото "Не забравяйте Пловдив след 2019" ще стартира в Града под тепетата на 21 ноември.

Международният интерактивен музикален фестивал "ТРИМОНТИАДА 2015" си е поставил амбициозната цел да се превърне в платформа за популяризиране и сприятеляване на хората на изкуството, за обмен на идеи и творческа енергия между утвърдени артисти и млади музиканти от всички континенти.

Интерактивната форма на фестивала пък предоставя спонтанна комуникация между артисти и публика и дава началото на процес на съвместно концертиране на голяма сцена, дискусионни срещи на артисти, журналисти, философи и други съвременни наблюдатели и анализатори.

"И най-важният смисъл е обединяване стремежа на музициращи и консумиращи върху добрия вкус и дълбока принадлежност към изкуството, усилващи естествената магия на Пловди", разказват организаторите.

Създател, художествен ръководител и модератор на фестивала е именитата пианистка, импровизатор и композитор Галина Врачева, съосновател на Младежки камерен оркестър "Франк Мартен Плейърс" (проект в полза на НУМТИ "Добрин Петков").

Билети за "Тримонтиада" са в продажба от 1 ноември в мрежата на Евентим и в билетния център пред сградата на Община Пловдив.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама