Едоардо Миролио е ранен в катастрофа край Карнобат, спътничките му починаха

16:31, 07 ное 15 25 491 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Най-големият сливенски благодетел Едоардо Миролио е пострадал в катастрофа край Карнобат, предаде репортер на Бургас Topnovini.bg. Инцидентът е станал около 13:33 часа днес на автомагистрала „Тракия”, км. 313 в посока Бургас.

Колата е катастрофирала самостоятелно. Най-вероятната причина е несъобразена скорост от страна на водача. Лекият автомобил „БМВ 530 ексдрайв”, със софийска регистрация, е бил управляван от 59-годишния италиански гражданин Джорджио Д., продължително пребиваващ в България. Заедно е него е пътувал 57-годишният текстилен бос Едоардо Миролио, както и 23-годишната Мария Т. от с. Бяла, обл. Сливен и 47-годишната румънска гражданка Дениса Д.

Двете жени са загинали на място, а Миролио и другият италиански граждани са откарани в ямболската болница. По информация на Областната дирекция на МВР в Бургас и двамата са без опасност за живота. 

Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Карнобат.

Едоардо Миролио е най-големият благодетел на Сливен. Негова собственост са три текстилни предприятия в Сливен, винарска изба в Еленово, "Интерпред" в София, "Свилоза" в Свищов и хотел "Централ" в Сливен. Носител е наградата "Добри Желязков", която се дава ежегодно от община Сливен за най-добър бизнесмен, и на званието "Почетен гражданин" на Сливен през 2002 г.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама