Бойко Борисов: В пожарната в Пловдив съм спал и живял

18:09, 07 ное 15 25 321 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"В пожарната в Пловдив съм спал и живял." Това написа в социалната мрежа "Фейсбук" премиерът Бойко Борисов по повод вчерашното си гостуване в Града под тепетата.

"Старите пожарникари знаят, че 5 години не съм дал пожарникар да влезе в огъня преди мен. Сега тя (пожарната) е напълно обновена. Получихме дарение на коли и оборудване от Канада, област Торонто", похвали се отново премиерът и продължи:

"Освен това вчера заверих сметките за допълнителните средства на МВР – отпуснати са над 3,5 млн. лв. целево за нуждите им. И някой да приказва, че аз не милея за колегите си, напротив. Милея за всичките и обясних какво сме направили за тези години. Всичко това е за доброто на народа. Пожелавам на Пловдив да става все по-красив и по-хубав град", завърши премиерът.

Припомняме, че в петък, 6 ноемвир, Бойко Борисов присъства на освещаването на Многофунционалната спортна зала "Колодрума" в Пловдив. Митрополит Николай извърши церемонията в обекта, който бе официално открит още на 30 август т.г., но тогава министър-председателят не успя да дойде. Преди това Борисов бе и в Пожарната, където обяви дарението от 1500 комплекта със специализирана екипировка.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама