Destructive Creation събра част от безчинствата на МВР (видео)

23:18, 07 ное 15 25 362 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Destructive Creation България пусна видео към новата си акция срещу протестите на служителите в МВР. Униформените са недоволни от предложените от финансовия министър Владислав Горанов текстове в държавния бюджет за 2016 г. Те орязват голяма част от привилегиите им – отпуски, увеличение на заплатите и др.

Полицаите в знак на несъгласие няколко дни подред блокираха движението на столичното кръстовище „Орлов мост“ в пиковите часове, като се образуваха задръствания из цяла София. В много градове в страната ситуацията бе идентична, а утре предстоят и най-масовите мероприятия, за които вече предупредиха от синдикалните организации към МВР.  

Във видеото на активистите от Destructive Creation се показват някои от най-агресивните случаи на полицейско своеволие по време на протести, а и не само.

Организацията е пуснала и текст към записа, който гласи, че това е новата им "акция" във връзка с протестите на полицаите, техните искания и... още нещо.

„Акцията е видео-реклама на 112 - линията за спешни случаи на Европейският Съюз. Поздрав за всички цивилни от кадрите и свидетелите на подобни неща“, се казва още в обръщението.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама