Без вода остават „Студентски град“ и „Бенковски"

07:34, 10 ное 15 25 560 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 10 ноември, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с превключване на уличен водопровод между бл. 61 и 60 жк . „Студентски град“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бл. 60, бл. 61

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: между бл. 60 и 61.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. „Висо“ вилна зана „Врана-Лозен-Триъгълника“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

Вилна зона“ Врана-Лозен-Триъгълника“

Институт по генетика“Акад. Дончо Костов“, хотел „Черната котка“, бензиностанция „Лукойл“, център за гуми „Диана“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Цариградско шосе“ – 10 ти километър –Търговски и сервизен комплекс „София Франс Ауто“

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Крушица“ кв. „Бенковски“ , се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 12:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Крушица“ от ул. „Календерска“ до ул. „Логачка“

ул. „Зеленска“ от ул. „Крушица“ до ул. „Веле Митрев“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Крушица“ ъгъла с ул. „Зеленска“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Изгрев“ с. Подгумер , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Изгрев“ от №21 до №39

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Изгрев“ ъгъла с ул. „Русия“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството -http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама