Шамаросаха тираджия при скандал между водачи в Русенско

12:15, 10 ное 15 25 285 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Инцидентът е станал вчера следобед, съобщават от Областната дирекция на МВР- Русе. На 9 ноември в 14:50 часа в РУ-Сливо поле е получен сигнал за възникнал скандал между водачи на превозни средства, които се намират на четвъртокласен път 21012 (Малко Враново - разклона за с. Черешово).

На място е изпратен полицейски екип от РУ-Сливо поле, който установява участниците в инцидента четирима мъже (трима от с. Малко Враново и един от град Тутракан). При изясняване на ситуацията е установено, че спречкването е възникнало след създала се ситуация за ПТП между товарен автомобил, каруца и лека кола.

Водачът на товарен автомобил “Скания” (мъжът от Тутракан) бил предприел маневра изпреварване на движеща се пред него каруца, като при изпреварването водачът на лек автомобил “Рено Меган” с русенска регистрация (Ф.Р. от с. Малко Враново) който е карал в насрещната лента, е отбил автомобила на банкета, за да избегне удар с товарния.

След разминаването на автомобилите, товарният бил настигнат от реното, който спрял на платното за движение и му препречил пътя. Сканията спряла зад реното и Т.В. слязъл от кабината, като същевременно от реното излезли водачът и трима пътници. Те заобиколили шофьора на сканията и започнали да му викат, че е щял да ги прегази. Един (от пътуващите в реното) ударил шамар на тираджията а друг счупил двата фара на камиона.

За случилото се и двете страни са подали оплакване на тел.112, след което останали да чакат полицията на място. Изпратените екипи на РУ – Сливо поле са извършили оглед на място и е започнало изясняване на случая. Заведено е досъдебно производство. Заявена е щета за 150 лева, съобщават още от Областната дирекция на МВР- Русе.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама