18-годишен "състезател" нацели дърво край Варна

12:45, 10 ное 15 25 345 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
18-годишен водач на лек автомобил "Пежо" е изгубил контрол над автомобила и се е блъснал в крайпътно дърво на пътя от с. Въглен за с. Каменар, съобщават от пресцентъра на полицията. Инцидентът е станал в понеделник, 9 ноември, около 07:40 часа.

Причините, довели до катастрофата, са, че шофьорът с инициали С.С. от с Въглен е управлявал пежото с превишена скорост. Той е получил фрактура на лява подбедрица, прегледан е и освободен за домашно лечение. Негов връстник, който е бил в колата, е със счупен таз, контузии на корема и гръдния кош. Той е настанен за лечение в МБАЛ "Св. Анна". Няма опасност за живота на пострадалите. По случая е образувано досъдебно производство.

Същия ден са блъснати двама пешеходци във Варна. Пострадал е мъж на 87 години, който е бил ударен на ул. "Тихомир". Водачът на неизвестно моторно превозно средство, при движение назад, блъска възрастния човек и напуска местопроизшествието. Пешеходецът получава травма на глава и контузия на мозък, контузии на двете ръце и таза и рана на носа. Прегледан е и е настанен за лечение в МБАЛ "Св. Анна", без опасност за живота.  

67-годишен мъж е блъснат от автомобил, докато пресича пътното платно на пешеходна пътека, на кръстовището на ул. "Мир" и ул. "Студентска". 43-годишният водач на лек автомобил "Тойота", при маневра за завой наляво, не пропуска пешеходеца и причинява произшествието. Вследствие на инцидента възрастният човек получава контузия на глава. Прегледан е и освободен, без опасност за живота.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама