45-годишен пострада при катастрофа на пътя Г. Оряховица - Първомайци

13:55, 10 ное 15 25 1008 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
45-годишен мъж от с. Поликраище пострада при пътен инцидент на пътя Г. Оряховица – с. Първомайци, съобщават от пресцентъра на МВР във Велико Търново.

Произшествието е станало вчера около 17,00 ч. По първоначална информация лек автомобил "Мерцедес", управляван от 58-годишния И. И. от Г. Оряховица, движещ се в посока от Г. Оряховица към с. Първомайци с несъобразена скорост с интензивността на движение блъснал движещият се пред него в същата посока лек автомобил "Ситроен Саксо", управляван от 45-годишния С. Г. от с. Поликраище.

В следствие на удара водачът на ситроена е загубил контрол над автомобила и е блъснал насрещно движещият се лек автомобил "Ауди", управляван от 38-годишния Р. Г. от В. Търново.

След произшествието водачът на мерцедеса не спрял да установи щетите и продължил по посоката си на движение, като след около 100 метра застигнал и блъснал отзад лек автомобил "Опел Зафира", управляван от 55-годишния И. Ч. от Г. Оряховица.

От произшествието е пострадал водачът на ситроена. Той е настанен  във великотърновската болница с фрактура на два шийни прешлена, без опастност за живота.

Водачите на аудито и опела са изпробвани за употреба на алкохол с техническо средство, пробите са отрицателни. На другите двама са взети кръвни проби. Причините за произшествието са в процес на изяснявян. Образувано е досъдебно производство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама