Мъртвопиян каблешковец е спипан да шофира към Ахелой

15:19, 10 ное 15 25 253 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Злоупотребил с голямо количество алкохол шофьор е засечен да шофира по пътя между Ахелой и Каблешково, съобщиха от полицията.

Служители на РУ-Поморие спрели съмнително движещ се лек автомобил „Фолксваген Пасат” в неделя около 18:40 ч. Зад волана бил 60-годишният С. Ж. от Каблешково, който очевидно не бил адекватен. При проверка с дрегер в кръвта му е установено наличието на 3,14 промила алкохол. Това предполага, че шофьорът е погълнал поне една бутилка концентрат, преди да се качи на возилото си и да се превърне в потенциален убиец по пътищата.

Други двама пияни водачи са спипани да управляват автомобили в понеделник в Айтос.

Около 03:55 ч. през нощта в района на бензиностанция „Орел” служители на РУ-Айтос спрели за проверка „Фолксваген Венто”. Те тествали с дрегер 31-годишния шофьор Е. М. от село Карагеоргиево и тогава станало ясно, че водачът управлява с концентрация на алкохол в кръвта  1.70 промила. Той е задържан със заповед за срок от 24 часа.

За денонощие е арестуван и 52-годишният айтозлия Р. Н. Около 15:00 ч. в понеделник катаджии спрели за проверка неговата „Лада” на ул. „Лъджанска” в града. Дрегерът засякъл 1.41 промила в кръвта му.

И по трите случая са образувани бързи полицейски производства. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама