Стефан Радев официално оглави Сливенска община (снимки)

15:39, 10 ное 15 25 372 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
След като положи клетва, новоизбраният кмет на Сливен Стефан Радев бе посрещнат по традиция на входа на общината с хляб и сол. Във фоайето го очакваха досегашният кмет Кольо Милев и голяма част от служителите в администрацията.

Милев предаде атрибутите на властта – кметската огърлица с герб и символния ключ на града на приемника си  Стефан Радев. Приветства го и му пожела на него и екипа му ползотворна работа за благото на общината. Пред гостите на церемонията и служителите от общинска администрация Радев подчерта, че вярва в приемствеността и ще заложи на нея по време на мандата си. „Всички добри практики, които вече ги има и се одобряват от сливенци ще бъдат продължени", посочи той. Новият кмет изрази надежда, че очакванията към него самия и екипа му ще бъдат оправдани и след четири години ще има видими резултати от управлението им.

От името на Сливенския митрополит Иоаникий, отец Силвестър благослови за здраве и благополучие. Той предаде пожеланията на владиката и посочи, че Българската православна църква ще продължава да подкрепя молитвено новото управление на общината.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама