Тежка катастрофа между БМВ и бус блокира международния бул. "България" в Русе

15:54, 10 ное 15 25 651 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Тежка катастрофа е станала на бул. "България" в Русе, който отвежда трафика от и към Дунав мост, научи Topnovini.bg.

Информацията бе потвърдена от Областната дирекция на МВР (ОДВМР). Екипи на полицията, пожарната и Спешна помощ са на мястото на инцидента. Движението в района е силно затруднено.

Сигналът е подаден днес около 14:40 часа на тел. 112. Съобщено е, че пътният инцидент е в платното по посока изхода на града към София, в района на бензиностанция "Лукойл". Според първоначалната информация, лек автомобил "БМВ" се е ударил в движещ се пред него бус "Пежо", след което колите се завъртат и удрят в мантинелата.

Наложило се е пожарникарите да режат немската кола, за да извадят пътник от нея. Той е отведен в МБАЛ – Русе със съмнения за фрактура на крака. Все още се уточняват пострадалите хора и вида на травмите им.

От Русенската болница уточниха, че пострадалият е на 21 г. Той е с фрактура на дясното бедро. След преглед и консултации е хоспитализиран в отделението по ортопедия и травматология. 

Местопроизшествието е запазено, предстои оглед от дежурна оперативна група на ОДМВР-Русе за изясняване на причините, довели до катастрофата.

Екипи на полицията регулират трафика в различните краища на бул "България", за да се избегне задръстването по международния път. Въпреки това в рамките на по-малко от част в района се образува сериозно задръстване.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама