Кметът на Карлово се закле за нов мандат

17:06, 10 ное 15 / Политика 25 362 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Емил Кабаиванов положи клетва като кмет на Карлово по време на тържествената първа сесия на местния парламент, провела се в зала "Васил Караиванов" в сградата на Общината днес.

Кабаиванов, общинските съветници и избраните кметове на 25-те населени места от общината положиха клетва за встъпване в длъжност.

Всички те се заклеха в името на Република България да спазват Конституцията и законите на страната и във всичките си действия да се ръководя от интересите на гражданите. Заседанието бе открито от областния управител Здравко Димитров. Водосвет за здраве и благоденствие отслужи Негово преосвещенство Знеполски епископ Арсений – викарий на пловдивския митрополит Николай.

В своето обръщение към всички присъстващи Емил Кабаиванов отбеляза: "Един мандат от четири години е много кратък период от време в този дълъг хилядолетен цикъл на живота в Стрямската долина. Нека и ние сложим един здрав камък в сградата, наречена Карловска община, нека го сложим заедно с чисто сърце, с чисти помисли и преклонение към нашите предци. Бъдете здрави! Успешен мандат!"

Последва процедурата по избор на нов председател на Общинския съвет. За нов председател на ОбС бе избран Теодор Шойлеков.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама