Кметът на Плевен и общинските съветници положиха клетва за встъпване в длъжност

17:08, 10 ное 15 / Политика 25 491 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Кметът на Плевен Георг Спартански, общинските съветници и кметовете на кметства, положиха клетва за встъпване в длъжност на тържествена церемония, ръководена от областния управител Ралица Добрева.

„Заклевам се в името на Република България да спазвам Конституцията и законите на страната, и с всичките си действия да се ръководя от интересите на гражданите на община Плевен, и да работя за тяхното благоденствие. Заклех се!“, произнесоха избраните по волята на народа.

Георг Спартански получи Кметската огърлица от досегашното ръководство на общината. Първото заседание на новоизбрания местен парламент бе открито от най-възрастния общински съветник – бизнесменът Христофор Дочев.

„Емоциите от изборите отшумяха и сега нямаме време да говорим много неща. Ще се опитвам да отстоявам това, което съм казал по време на предизборната кампания. Съзнавам, че пътят не е лек и искам да го извървим заедно с гражданите на Плевен. Доверието на гражданите е голяма отговорност, тежък товар на обществени очаквания, които нямаме право да пропилеем. На път се тръгва с дружина и аз декларирам за пореден път, че ще се стремя този път да го вървим заедно. Ще служим на интересите на жителите на община Плевен, работейки за тяхното благоденствие“, каза в словото си Георг Спартански.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама