Бащата на убиеца на Симона: Няма оправдание за деянието (аудио)

17:24, 10 ное 15 25 297 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Бащата на убиеца на 15-годишната Симона от Сливен изчака днес сина си пред заседателната зала, където Окръжен съд Сливен гледа при закрити врата делото за налагане на  постоянна мярка „Задържане под стража” на Димитър Иванов.

Бащата каза, че се срамува от деянието на сина си и няма какво да му каже, защото няма оправдание и никой няма право да убива. Съжалява, че не са му обърнали навреме внимание, но няма връщане назад.

„Има някакви психически отклонения”, така бащата на Димитър си обяснява агресивното му  поведение, както  и опитите му са самоубийство. Той поясни, че не е търсена консултация с психиатър или друга лекарска помощ.

Той каза, че убийството е извършено от любов. Бащата е познавал Симона, разговарял е нея, но тя никога не му е казвала, че има проблеми с Димитър. А синът му многократно е заявявал, че я е обичал. Тя също е търсила Димитър, но не знае точно дали са имали връзка.

Съдът днес уважи внесеното от Окръжна прокуратура-Сливен искане и взе постоянна мярка „Задържане под стража“ спрямо привлечения от 7 ноември 2015 г. в качеството на обвиняем Димитър Иванов за извършени от него на 6 ноември в двора на ПГ По икономика предумишлено убийство с особена жестокост на Симона Великова и опит за убийство на повече от едно лице – Стефка Султанова и Красимир Славов. Разследването по досъдебното производство продължава.

В звуковия файл чуйте още от бащата на убиеца Димитър Иванов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама