Слаба оценка за прокуратурата в Хасковско, на Свиленград писаха - отличен

07:08, 12 ное 15 25 326 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Единствено прокуратурата в Свиленград от Хасковска област успя да влезе в класация за добре свършена работа. Данните бяха оповестени от Апелативното обвинение.

Според статистиката през 2015 г по т.нар “правосъдие за три дни” са образувани в Апелативния район – 620 дела. От тях, с едва четирима обвинители в Свиленград са отработили 239 незабавни производства, което ги нарежда на първо място в апелативния район. За три дни там приключват дела предимно за незаконно превеждане и преминаване на лица през границата, престъпления против транспорта и др, съобщават от Апелативна прокуратура.

Прокурорите от Свиленград са на второ място и по друг показател – бързите производства, общо 265. Те се водят най-вече за незаконно превеждане и преминаване на лица през границата на страната, използване на неистински документи за самоличност, кражби.

В класацията попадат още прокуратурите в Пловдив, Асеновград, Кърджали, Стара Загора, Велинград и Пазарджик. Обвинителите на Хасково, Димитровград, Харманли и Ивайловград не фигурират.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама