"Истанбулският университет" с трета победа в групата на "Дунав 8806"

07:21, 12 ное 15 / Спорт 25 274 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Трета победа в група D на турнира Еврокъп записа съставът на "Истанбулския университет". Турският отбор се наложи с 86:77 при гостуването си на "Люлео". Срещата започна с по- силна игра на шведския тим, който водеше с 29:22 след края на първата четвърт. Втората част беше равностойна, като на полувремето домакините имаха аванс от 9 точки.

Решителна за крайния изход на двубоя беше третата четвърт. Гостите играха много силно в защита, като баскетболистките на "Люлео" отбеляза само 7 точки срещу 25 за турския състав и "Истанбулският университет" стигна до пълен обрат в резултата след почивката. В последните 10 минути играта беше равностойна, като тази част завърши 22:22.

Така турският отбор постигна трета поредна победа в групата. ЛаТаня Уайт отбеляза 18 точки, със 17 т. е Виктория Мирчева, а с дабъл- дабъл, 13 точки и 11 борби, е Елизабет Уилямс. За "Люлео" с 14 точки е Кейти Бъси, а Мартина Сталвант отбеляза 13 точки. Днес в Русе е срещата между съставите на "Дунав 8806" и "Енергия" Иваново.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама