Задържаха четирима при спецакция за наркотици в Сливенска област

09:52, 12 ное 15 25 319 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Четирима са задържани за притежание и разпространение на наркотични вещества при вчерашната акция на полицията  в градовете Сливен, Нова Загора и Котел, съобщиха от полицията.  При спецакция на служители от сектор “Противодействие на криминалната престъпност” в сливенския квартал “Дружба” са задържани в момент на сделка И.Х.(23г.) от град Сливен и Ж.А.(22г.) от град Ямбол. При последвалите процесуално-следствени действия в И.Х. е намерен и иззет плик, съдържащ жълто кристалообразно вещество, което на полевия тест е реагирало на метамфетамин. Двамата са задържани за 24 часа. Работата по доказване на цялостната престъпна дейност на лицата продължава.

29-годишна жена от Нова Загора остава в ареста за 24 часа за притежание на хероин. В хода на операцията в град Нова Загора е извършена проверка на лек автомобил “Фолксваген Голф”. В автомобила е пътувала 29-годишната Н.С.. В нея са намерени и иззети таблетки и бледокафяво прахообразно вещество, което при полевия тест е реагирало на хероин. Срещу Н.С. е образувано досъдебно производство.

Канабис, отглеждан в  домашни условия, е иззет от служители на РУ-Котел в село Нейково. Полицейските служители са установили 25-годишния Д.К., който отглежда растения от рода на конопа в двора на обитаваната от него къща в село Нейково. При направения полеви тест растенията са реагирали на канабис. Срещу Д.К. е образувано бързо досъдебно производство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама