Стоянка Мутафова играе за 999 път "Госпожа Стихийно бедствие" в Шумен

10:10, 12 ное 15 / Култура 25 423 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Великата българска актриса Стоянка Мутафова ще представи за 999 път комедията "Госпожа Стихийно бедствие" на сцената на Младежки дом – Шумен. 92-годишната театрална фурия ще посети града ни по покана на "Ал и Ко" АД на 7 декември от 19:00 ч. Събитието е част от мероприятията, посветени на 20-годишнината на фирмата.

"Госпожа Стихийно бедствие" е коронна роля за Стоянка Мутафова. Нейната героиня е напориста, атрактивна дама, твърдо решена да бъде в центъра на събитията, дори и на преклонна възраст. Поредица от комични ситуации, в които се включват нейната дъщеря и фамозен комшия, поднасят на публиката бурни емоции от смях през сълзи и възторг. Легендата на българския театър често самата е наричана г-жа Стихийно бедствие, заради темперамента си. Дори нейната биография, написана от дъщеря й Муки, е озаглавена точно така. Съвсем наскоро Стоянка Мутафова бе обявена от "ГИНЕС" за най-възрастната театрална играеща актриса в света.

Стоянка Мутафова с радост прие поканата на "Ал и Ко" да изиграе за 999 път хитовата си комедия точно в Шумен, като по този начин изказва уважението си към шуменската публика.

Цените на билетите за представлението са от 8 лева за учащи и пенсионери, 10 и 12 лева за възрастни. Резервации на билети могат да се правят на телефон: 09 8888 2442.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама