Асеновградска фирма е първа в класация за най-динамично развиващи се компании в България

10:58, 12 ное 15 25 346 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Асеновградската фирма "Машинкомерс" е първа в класацията на вестник "Капитал" за най-динамично развиващи се компании в България. Нейната дейност е в сектор машини, оборудване и части, като тя е постигнала ръст на приходите от 1127,56%.

Припомняме, че вчера от 19 часа, в Новотел Пловдив се състоя годишната среща на Пловдив и региона, организирана от вестник „Капитал“, на която бяха представени резултатите от ежегодната класация на "Капитал" за най-динамично развиващи се компании в България.

Класацията, която е публикувана в списание "ГЕПАРД", представя успешния малък и среден бизнес в страната. В нея участват фирми, показали най-висок ръст на приходите. Рейтингът е на национално ниво, но има и разрези по региони, за да се покаже успешният бизнес и на местно ниво.

Розалин Петков, заместник-кмет по "Общинска икономика, здравеопазване, екология и управление на отпадъците"на Община Пловдив откри церемонията.

Той приветства присъстващите от името на кмета инж. Иван Тотев и поздрави всички фирми и предприятия, които със своята активна работа, иновативност и отличен бизнес нюх са завоювали място в престижната класация.

Сред гостите на церемонията бяха още заместник-кметът по "Култура, образование, туризъм, иновации, развитие и европейски политики" Стефан Стоянов, д-р Мариана Чолакова–почетен консул на Германия в Пловдив, Добрина Проданова–председател на Търговска камара–Пловдив, и много представители на бизнес средите от града.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама