Задържаха 27-годишен от Хисаря с 241 г марихуана

12:08, 12 ное 15 25 587 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
27-годишен мъж от Хисаря е задържан в ареста за наркотици, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Пловдив.

В хода на специализирана операция срещу разпространението на наркотични вещества полицаи от курортния град задържали местен жител. При последвали процесуални и следствени действия от него били иззети над 241 грама марихуана.

Мъжът е известен на служителите на реда и осъждан за престъпления, свързани с наркотици. С полицейска заповед той е бил задържан за 24 часа, по случая е образувано бързо производство. След доклад на материалите в Районна прокуратура - Пловдив, на мъжа е повдигнато обвинение за извършено престъпление по смисъла на чл. 354а от НК и е взета мярка за неотклонение "задържане под стража" за срок от 72 часа. Работата на разследващите продължава.

Същия ден са започнати полицейски производства и срещу двама младежи, заловени с наркотици. При обиск на криминално проявения И.С. (21 г.) от Пловдив служители от Първо РУ иззели 0,585 грама марихуана и 0,402 грама амфетамин. При полицейска проверка в Асеновград пък 20-годишният Д.Г. от града направил опит да се освободи от 0,661 грама марихуана.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама