Директори на детски градини от пловдивския район "Западен" поздравиха Димитър Колев

13:00, 12 ное 15 25 424 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Кметът на пловдивския район "Западен" Димитър Колев ще провежда редовни срещи с ръководствата на детските градини в района. Това бе решено днес по време на посещението на директорите на детски заведения в сградата на кметството, съобщиха от районната администрация.

Традиционно директорите на осемте градини в "Западен" провеждат всяка седмица оперативка с началника на отдел "Образование" Веселина Балджиева. Кметът Колев обаче настоява също да присъства на срещите с педагозите, за да бъде запознат лично с проблемите в сектора, тъй като развитието на образованието ще е един от основните приоритети на администрацията през новия мандат.

Това бе и първото посещение на директорите на детски заведения при кмета от преизбирането му начело на района. Гостите пожелаха на Колев нов успешен мандат и му подариха икона на Света Богородица и огромен букет в цветовете на българското знаме със закачен на него бухал. Изборът на птицата не е случаен - всеизвестно е, че бухалът е символ на дълголетието, мъдростта и знанието.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама