Полицаите искали реформа, но не тази

13:16, 12 ное 15 / Политика 25 588 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
С неизменното присъствие на „вечния протестиращ“ Йоло Денев, рок парчета и в значително намален състав в сравнение с неделния протест, полицаите отново се събраха пред сградата на Народното събрание във връзка с проектопромените, внесени от министъра на финансите Владислав Горанов.

Председателят на Синдикалния алианс „Сигурност“ в МВР Галентин Грозев обясни, че днес униформените са се събрали в подкрепа на реформите във вътрешното ведомство – но срещу тези, предложени от Горанов.

„Показахме, че имаме желание за диалог и се надяваме това да се случи. Тези реформи не търпят и ден отлагане. Ние имаме желание сред служителите в МВР“, каза той и поясни, че малкият брой на протестиращите е целенасочен.

„Показахме емоция, сега е време да покажем разум“, каза председателят на близкия до втория в ГЕРБ Цветан Цветанов синдикат.

Грозев бе категоричен, че по нито една от точките на Горанов няма място за диалог и категорично ги отхвърлят. Но посочи, че вече имат някои идеи за реформи, които биха спестили доста повече пари на държавата.

Към този момент не се забелязват контрапротестиращи. Не е и затруднено движението в района.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама