Пожар горя в района на "Печатни платки" в Русе

13:23, 12 ное 15 25 262 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
За пожар на бул. "Христо Ботев", станал през вчерашния ден, съобщава ОД на МВР - Русе.

В следобедните часове от 14:08 ч. до 16:00 ч. екипи от Първа РСПБЗН- Русе с два пожарни автомобила са изпратени по сигнал за пожар в административната сграда на фирма на бул. Христо Ботев №1. 

По време на движение е получена допълнителна информация, че инцидентът е в трафопост в производствения корпус на фирмата. При пристигане и след спиране на напрежението се установява, че пушат кабели в кабелен тунел. Инцидентът е възникнал от техническа неизправност в разединителната секция на трафопост.

Унищожени са 10 м. електрически проводници за високо напрежение. Пострадали няма. Служителите от корпуса са били евакуирани.

На още един сигнал са се отзовали русенските огнеборци през изминалия ден. За времето от 07:46 ч. до 08:18 ч. екип с противопожарен автомобил от Втора РСПБЗН – Русе е изпратен по сигнал за пожар в лек автомобил на ул. Тулча № 15. При пристигане на екипа се установява, че е горяло таблото на лек автомобил “Ауди-80”. Пожарът е възникнал от техническа неизправност по време на движение.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама