Психично болен с два ножа вдига полицията в „Сторгозия“

13:45, 12 ное 15 25 291 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Психично болен плевенчанин за пореден път вдигна полицията по тревога, след като се изпокара с роднините си и направи демонстративна разхода с два ножа в ръцете по улиците на ж-к „Сторгозия“.

Хора от полицията припомниха, че през лятото на тази година той организира страхотен екшън, при който едва не отне човешки живот. При опит да разбият барикадата на апартамента му в блок 12 на жилищния квартал, той наръга униформен служител. След лятното изстъпление, болният бе настанен за лечение в Ловешката психиатрия, но е бил пуснат преди около един месец.

Наплашени съседи разказаха пред журналисти, че вчера той е оформил страхотен семеен скандал с родителите си. След това потеглил навън, като във всяка от ръцете си държал по един голям нож. Гражданите предположиха, че сигнал в полицията е подаден от майка му, а полицейската обсада на мястото на инцидента продължи повече от 24 часа. 

За щастие в Районна прокуратура – Плевен е разпоредена спешна проверка по случая, в резултат на която е изготвено предложение за принудително настаняване в лечебно заведение на болния. Предстои съдебно заседание.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама