Закопчаха наркодилъри в Бургас и с. Тънково, единият отглеждал канабис в душ кабина (снимки)

14:51, 12 ное 15 25 364 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Двама наркодилъри от Бургас са били задържани вчета от полицията, както и един от несебърското село Тънково, който е отглеждал канабис в душ кабината в хотелската си стая, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Служители на Районното управление в Несебър са извършили процесуално следствени действия в 4 апартамента  в комплекс „Съни дей 6” в землището на с.Тънково, ползвани от 41-годишния  В. Е., който е гражданин на Беларус. В два от апартаментите ченгетата са открили и иззели  6 саксии с марихуана, 38 семена от марихуана  - внос от Холандия, мелничка и 50 полиетиленови пликчета. В един от апартаментите пък душ кабината е пригодена за отглеждане и производство на канабис.

В. Е. е задържан с полицейска заповед за срок от 24 часа. Работата по случая продължава от служители на РУ Несебър.

Същият ден, около 10.40 часа, в парк „Изгрев” в бургаския комплекс „Славейков” полицаи са извършили проверка на 21-годишния Ж. К.  В него  са били открити 6 топчета канабис и  два броя пвц пликчета, съдържащи метамфетамин.

Малко след това ченгетата са извършили оглед в апартамента, обитаван от Ж. К. Там са открили и иззели 25 грама канабис. 21-годишният мъж е задържано с полицейска заповед  за срок до 24 часа.

Около 17.00 часа пък, до бл. 75 в ж. к. „Славейков”  служители от Второ районно управление са проверили 25-годишния С. К. В са открити 3 прозрачни плика тип джъмпер, като два от тях съдържат канабис, а другият метамфетамин.

С. К. е задържан с полицейска заповед за срок от 24 ч.

И за трите случая са образувани досъдебни производства.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама