Сдружение ще ръководи програмата "Варна-Европейска младежка столица 2017"

17:08, 12 ное 15 / Култура 25 328 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Новосъздадено сдружение ще управлява програмата "Варна-Европейска младежка столица 2017“, съгласно апликационната форма. Предстои подготвителна среща за учредяване на сдружението и внасяне на документите за регистрация във Варненски окръжен съд.

В тази връзка на 14 ноември (събота) в Младежкия дом, от 11:00 часа ще бъде проведена среща за стартиране на процеса по учредяване на сдружението. Очаква се на нея да присъстват представляващите различните сдружения или техни упълномощени представители. На срещата ще бъде уточнен състава на учредителите и документите, които трябва да подготвят, проектът за устав на сдружението и ще бъдат направени предложения за членове на управителния съвет.

В процеса на изготвяне на устав на бъдещото Сдружение "Варна – Европейска младежка столица” е проведено обществено допитване за промени и предложения по него. Към обявения краен срок /20.09.2015 г./ са постъпили четири предложения. Експерти от дирекция "Правно и нормативно обслужване” и от отдел "Младежки дейности”, на база предложенията,  изготвиха нов вариант на проект за устав, съобщи Светла Пасева, началник отдел "Младежки дейности“ в община Варна.

Повече информация за устава на сдружението може да бъде намерена тук: http://www.varnanamladite.com/?idpub=1319

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама