Благотворителен концерт за Деня на християнското семейство организират в Разград

09:38, 13 ное 15 / Култура 25 262 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Благотворителен концерт по случай Деня на християнското семейство ще се състои тази вечер от 18 часа в залата на Народно читалище "Развитие-1869" в Разград. Организатор на проявата е Федерацията на жените, съвместно с Община Разград.

В концерта ще участват Мажоретният състав, танцова формация „Феникс”, МБ „Арабея” и детска танцова школа „Хорце” при Центъра за работа с деца.

На сцената ще се изявят децата от танцовите школи „Емиденс” и „Сладури”, както и Балетната школа и възпитаниците на Музикалната школа при НЧ „Развитие 1869”.

Със свои изпълнения в концерта ще се включат и малчуганите от ЦДГ „Зорница”, танцово студио „Калина Рада”, Средношколския танцов състав “Лудогорска Младост” при Капанския ансамбъл” и детски танцов ансамбъл „Лудогорче” при Капанския ансамбъл.

По време на концерта ще бъдат връчени наградите на победителите в 5-ия  конкурс "Да на красотата", организиран от Федерацията на жените и община Разград. Резултатите от инициативата, чието начало е поставено през месец април бяха отчетени през октомври.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама