Георги Гергов: Няма последователна лява политика, хората не ни вярват

12:44, 13 ное 15 / Политика 25 233 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Нарушен е диалогът с хората, а това доведе до неразбиране на политиките и решенията, които предлагаме. Няма адекватна и последователна лява политика, хората не ни вярват и ние на тези избори не показахме необходимата сила." Това заяви пред членовете на Областния съвет на БСП лидерът на социалистите в Пловдив и областта Георги Гергов.

Той бе категоричен, че "БСП загуби в последните години своите позиции и резултатите на тези избори са категорично доказателство".

От декември тази година ще стартира пълен цикъл отчет и избори в БСП, стана ясно по време на форума. Социалистите поискаха моделът с младите хора и авторитетни лица на лидерски позиции, наложен от Гергов в областта, да се приложи и на национално ниво.

Членовете на Областния съвет искат на предстоящото заседание на 14 ноември Изпълнителното бюро на НС на БСП да подаде оставка и тя да бъде приета. На 21 ноември предстои заседание на НС на БСП, на което ще се определи петчленна комисия за подготовката и организирането на 49-и конгрес на БСП, който да се проведе не по-късно от март 2016 г.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама