Банкерът Георги Цветанов е загиналият край Стара Загора плевенчанин

13:19, 13 ное 15 25 303 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Банкерът Георги Цветанов , който нашумя покрай разкритията си за "Октопода"-а на Алексей Петров, е загиналият край Стара Загора плевенчанин. Това съобщава "Стандарт", цитирайки "Афера".

По време на следствените действия на МВР акцията с гръмкото название "Октопод", Георги Цветанов се превърна в Свидетел номер 1 срещу Петров и обкръжението му. Във връзка с показанията си, на няколко пъти бе заплашван и нападан.

Към момента от полицията са категорични, че става въпрос за пътен инцидент заради несъобразена скорост. Припомняме, че МВР даде официално съобщение за загинал 50-годишен плевенчанин, изгубил контрол върху управлявания от него "Фолксваген Голф".

Дълго време Георги Цветанов беше директор на клона на Първа частна банка в Плевен, но после попадна в полезрението на закона заради фалита й. Алексей Петров и Цветанов се запознават след неуспешна за банкера търговска сделка, при която той търси помощ от бившата барета. Впоследствие при показанията си твърдеше, че е малтретиран и бит от Петров, който от своя страна го обвини в лъжа.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама