Втори важен свидетел срещу "Октопод" бе посечен с брадва

16:29, 13 ное 15 25 349 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Вторият най-важен свидетел по делото "Октопод" Пламен Устинов се бори за живота си в Плевенската болница, след като бе посечен с брадва при привидно битов скандал.

Според неофициална информация от УМАБЛ - Плевен, към настоящия момент той е в операционна, където хирурзи шият нанесените му рани.

От пресцентъра на полицията са категорични, че Пламен Устинов е пострадал при битов скандал, който няма нищо общо с показанията му срещу сочения за шеф на "Октопод" Алексей Петров.

Полицаи от Районното управление в Тетевен все още изясняват обстоятелствата, при които Устинов е посечен с брадва в село Глогово, където живее. Сигнал към органите е подаден към 14:00 часа днес, а според информацията двама съселяни са се скарали на личностна основа заради подновена стара вражда. Свадата е прераснала в истинска касапница, в която се включили и синовете на двамата мъже.

При свадата на улица в селото Устинов счупил стъкло на автомобила на опонента си. Скоро в конфликта се включили и двамата им синове . С.П./22г./ и Р.А. /24 г./ .

Според информацията до момента Р.А. е нанесъл удари с брадва на Устинов и в отговор синът на пострадалия е нападнал Р.А. Двамата са откарани към болнични заведения за оказване на медицинска помощ. За случая е уведомена прокуратурата. На място са изпратени полицейски служители, които изясняват обстоятелствата около инцидента.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама