Двама нови общински съветници в местния парламент на Община Добричка

19:52, 13 ное 15 25 426 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
На заседанието на Общинския съвет в община Добричка днес клетва положиха двама нови общински съветници. Генади Ганчев от местна коалиция "Ново начало за Добричка" и Ваня Красимирова от местна коалиция "Земеделците" заемат местата на назначените през тази седмица за заместник-кметове Илдъз Юнус и Дико Иванов.

Избрана бе временна комисия за подготовка и изработване на проект за Правилник за организацията и дейността на Общинския съвет, неговите комисии и взаимодействието му с общинската администрация за мандат 2015/ 2019 година. Комисията е седемчленна и ще бъде оглавявана от председателя на ОбС Донко Марев. В състава й влизат представители на всички политически сили от ОбС и на общинската администрация. До 20 ноември тя трябва да подготви и представи проект за правилник за обсъждането и приемането му.

Кметът Тошко Петков да е представителят на община Добричка в Общото събрание на сдружение "МИГ Добричка" реши още Общинският съвет. Досегашният представител Славка Петрова бе освободена, тъй като вече не отговоря на условието да представител на публичния сектор.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама