„Бургасбус” купува 7 нови автобуса за 6,2 млн. лв.

09:33, 15 ное 15 25 488 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Общинският превозвач „Бургасбус” е пуснал обществена поръчка за доставката на 7 броя нови съчленени нископодови автобуси за градския транспорт в Бургас. Това показва справка на Topnovini.bg. Прогнозната стойност на поръчката е 6,2 млн. лева без ДДС. Машините ще се вземат на лизинг. Източниците на финансиране на поръчката са собствени средства на превозвача и пари от „Регионалния фонд за градско развитие”.

Важно условие е участниците, включили се в публичния търг, да са реализирали минимум една сделка по продажби на нови автобуси за последните три години ( 2012, 2013 и 2014 г.), отговарящи на изискванията на EURO 5 / EURO 6. Те трябва да притежават и сертификат за ЕС одобрен тип превозно средство, издаден от компетентен орган. За доказване на тези обстоятелства участниците трябва да представят справка-декларация, съдържаща списък на основните изпълнени договори за доставка на нови автобуси от същата категория и клас, която се оферира, за последните 3 години – по образец (Приложение № 9) с приложени доказателства за изпълнените договори.

Срокът за получаване на офертите или заявленията за участие е 22 декември. Те ще бъдат отворени на следващия ден в административната сграда на „Бургасбус”.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама