Община Пловдив: Удължен е крайният срок на конкурс, посветен на борбата със СПИН

15:43, 15 ное 15 / Любопитно 25 284 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Срокът за участие в ученическия конкурс за литературна творба и рисунка с послание "Да се обичаме разумно, за да опазим любовта!" ще бъде удължен близо с две седмици, съобщиха организаторите от Община Пловдив и Центъра за превенция на ХИВ/СПИН.

Така всички, които желаят да изпратят своя творба, имат време да направят това до 27 ноември, петък, съобщиха от Общината.

Проявата е във връзка с тазгодишната АНТИСПИН кампанията в Града под тепетата, провеждаща се под мотото "Да запазим посоката, да продължим пътя". Творбите от конкурса трябва да са тематично свързани с борбата с болестта и подчинени на посланието на конкурса, разказват от Община Пловдив.

Литературните творби трябва да са дълги до 3 печатни страници в размер А4. Рисунките пък трябва да са с размери 30 на 50 сантиметра, а материалите за изработка са по избор.

Определени са три възрастови групи - от 7 до 10 години, от 11 до 14 години и от 15 до 19 години.

Желаещите да участват трябва да адресират творбите си до отдел "Образование" на Община Пловдив, ул. "Цариброд" 1, ет.3, стая 4, за конкурса "Да се обичаме разумно, за да опазим любовта", до 17 часа на 27 ноември.

Комисията ще номинира най-добрите творби от всяка възрастова група до 10 декември, а авторите им ще бъдат наградени с книги и други предметни награди.  Комисията ще номинира и учители, допринесли за успехите на децата и училище с най-голяма активност в конкурса.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама