Кметът на Елена Дилян Млъзев прие на среща представители на СБУ

16:09, 15 ное 15 25 283 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
На кратка работна среща в сградата на общинска администрация, кметът на община Елена  инж. Дилян Млъзев прие представители на Синдиката на българските учители, съобщиха от кметската администрация.

Целта на посещението им бе да засвидетелстват своето уважение и подкрепа по повод преизбирането му за кмет на община Елена.

На срещата присъстваха  Кинка Въчкова, общински координатор на СБУ към КНСБ за град Елена, Миглена Петкова, председател на СБУ в СОУ „Иван Николов Момчилов“, и Мария Стефанова, председател на СБУ в НУ „Иларион Макариополски“.

Те подариха на градоначалника малка скулптура, изобразяваща сова, символ на знания, мъдрост и интелект. От страна на общинска администрация присъства  Христо Захариев, директор на дирекция „Хуманитарни дейности, икономическо развитие, планиране и сътрудничество“.

Независимо, че на общинско равнище няма подписан Колективен трудов договор за отрасъл „Образование“, между синдикатите и Общината съществува партньорски диалог и договорености, които се спазват и посещението е потвърждение за това.

Припомняме, че миналата година инж. Млъзев бе удостоен с почетна грамота за „Кмет на годината“ в категория „Най-добър социален партньор – кмет“ от Синдиката на българските учители и Европейския синдикален комитет по образование в лицето на Янка Такева и Мàртин Рьомер.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама