Волен Сидеров се усъмни в трагедията в Париж

21:38, 15 ное 15 / Политика 25 296 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Атентатът в Париж, който отне живота на повече от 120 души бил манипулация и нямало доказателства, че се е случила трагедията, за която докладваха световните медии. Така смята лидерът на ПП „Атака”, който заяви позицията си в предаването на партийната телевизия „Неделник”.

Сидеров сравни терористичните атаки във френската столица с тези от 11 септември, като определи атаките във Франция като „постановка с невинни хора”. Сидеров се усъмни и във вината на „Ислямска държава”, като зададе реторичния въпрос защо са нападнати обикновени граждани, а не политическия елит. Припомняме, че една от локациите в Париж, които бяха ударени от терористите беше стадионът по време на мач, на който присъстваше френския президент Франсоя Оланд.

"Жертви сме на манипулация. Информационната епоха е най-подходяща за дезинформация на информационния поток, който се дирижира от едни и същи ръце”, заяви Сидеров.

Той се аргументира с факта, че до момента не са се появили любителски видеа от трагедията.

"Представете си Париж. Това е град, в който живеят милиони хора, има стотици хиляди туристи, които ходят навсякъде с камери и смартфони. Японците снимат всичко. Къде са кадрите с взривените хора? Ако имаше такова нещо, то за секунди видеата щяха да са качени в интернет", обясни лидерът на „Атака”

След обстоен анализ на кадрите от трагедията в Париж Сидеров коментира част от репортаж, в който водещият на CNN съобщава за четирима загинали при взрива пред Стад дьо Франс. Той посчва и кръвта по стената на сградата. Коментарът на Волен Сидеров не прие това като доказателство, а предположението му беше, че това може да са следи от „препил клошар, който внезапно се е почувствал зле”.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама