Почина един от най-достойните българи - пожарникарят Богдан Личев

22:09, 15 ное 15 25 1459 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Почина един от най-добрите и обичани пожарникари в България – Богдан Личев. Тъжното събитие е станало снощи, а причината за смъртта е инфаркт.

Той беше председател на контролната комисия на Националния синдикат на пожарникарите и спасителите "Огнеборец" и командир на екип “Пожарна безопасност и защита на населението” в град Нови Искър. В професионалния си път пожарникарът е спасил безброй животи. Неслучайно беше наречен „най-достойният човек в страната” от премиера Бойко Борисов.

Богдан Личев беше и един от най-самоотвержените в професията си, което се доказва и от голямото уважение и обич, с която хората говорят за него. Последната публикация на Личев на страницата му във Фейсбук, малко след трагедията в Париж, гласи следното:

"Пожарникарите в Европа стоят обединени и задружни срещу тероризма. Всички ние, огнеборците скърбим за невинните жертви и техните семейства."

Утре, 16 ноември в 12 ч., приятели, познати и близки на Богдан Личев ще се съберат пред пожарната в Нови Искър, за да почетат паметта му с едноминутно мълчание.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама